Julebord var tidligere fast tradisjon i Straume Elektriske, men i det siste har de tenkt litt annerledes. Vi har spurt litt om deres tanker og erfaringer rundt dette.

-Vi har hatt julebord med firmaet i mange år, og det har vært litt blandede erfaringer med det. De fleste synes det er kjekt, men når man har med følge, og de ikke kjenner hverandre så godt, stor aldersforskjell osv. blir det kanskje ikke den beste måten å knytte bedriften sammen på. Dessuten skjer det så mye i desember, så i det siste har vi valgt å heller satse på firmaturer, gjerne på høsten, forteller daglig leder Richard Fotland.

De har vært forskjellige steder, både innenlands og utenlands, men i år falt valget på en fartsfylt og engasjerende helg på Panorama Hotell og Resort for hele teamet.    

-Å planlegge en firmatur kan være krevende å få gjort innimellom alle andre gjøremål, så for oss var det en positiv opplevelse å kunne bestille hele pakken gjennom hotellet, og at de stod for koordinering av aktiviteter, mat og konferanse.

Marstein Fyr, villt, vakkert og rått. En perfekt ramme for et samlende event.

I løpet av helgen hadde de firmasamling i møterom, helikoptertur til Marstein Fyr hvor de fikk servert sjømatbuffet, og en fartsfylt ribtur med coasteering. Det ble også tid til avslapping i hotellets velværeavdeling.

Helikopteret lander på Marstein Fyr.
Coasteering – Telavåg, Sotra
Det kan se ekstremt ut, men du velger selv ditt aktivitetsnivå i vannet. Coasteering er noe de fleste kan delta på.

Vurderer du en teamsamling?

Ta kontakt og få tilsendt forslag på aktiviteter:

På kvelden ble det både treretters middag, og uformell samling på barens uteterasse.

-En av fordelene med å ha firmatur litt vekke fra byen er at det er lett å samle alle. I et bymiljø er det lettere for at gruppen deler seg opp og finner på forskjellige ting. Her ute holdes gruppen mer samlet, og man får mer igjen for det som team, forteller Richard, som gir hotellet de beste anbefalinger som lokasjon for slike eventer.

Rib-tur kan bestilles som egen aktivitet, eller kombinert med coastering (som her), og i forbindelse med en omvisning på Marstein Fyr, m.m.

-Som team hadde vi godt utbytte av helgen. Gjennom ulike aktiviteter, gode matopplevelser og møter fikk vi styrket samholdet i gjengen. For vårt firma tror jeg slike turer er bedre enn julebord, avslutter han, før han må gå. Hverdagen er tilbake, og teamet hans er klar for innsats, med gode opplevelser i minnet og fornyet samhold.

middag stemningsbilde

Lykke til, og kom gjerne igjen en annen gang.

Relatert innhold: