For andre året på rad valgte Bergen Shipping Dinner å legge besøket til oss på Panorama Hotell & Resort. De har allerede bestemt seg for å komme tilbake.

1400 delegater fra 30 land

Bergen Shipping Dinner er en av de største og viktigste maritime eventene i Bergen og arrangeres hvert 2.år.

Arrangementet samler ca. 1400 delegater fra over 30  land og er blitt en stor begivenhet innen bransjen.

Målet er at deltagerne skal ha en møteplass hvor man kan treffe nye og gamle venner og styrke samarbeidet innen fagfeltet. Alt arrangeres i samarbeid mellom Bergens Skibsmæglerforening og Bergen Rederiforening.

Våre ansatte stod selvfølgelig klar og vinket gjestene fra Bergen Shipping Dinner inn til kai.

Valgte Panorama for tredje gang

Bergen Shipping Dinner gir Panorama Hotell & Resort følgende referanse:

Vi har for 2.gang arrangert kundemiddag for ca. 400 gjester på Panorama hotell i forbindelse med Bergen Shipping Dinner.

Transporten til Panorama Hotell & Resort, har foregått med hurtigbåter fra Bergen sentrum, slik at arrangementet starter allerede når man går om bord i båten og gjestene får en flott naturopplevelse på veien ut.

Vi har valgt Panorama hotell på grunn av den unike beliggenheten ved fjorden, og fordi fasilitetene ute og inne passer veldig godt til vårt behov.


Alt fra planlegging, utførelse, service og mat har vært svært tilfredstillende, og vi har allerede booket inn vårt neste arrangement i 2021.


Vi har mottatt flere tilbakemeldinger fra våre deltagere, som har uttrykt sin tilfredshet med arrangementet, beliggenhet og faciliteter.

-Erik Paulsen Styreformann for Bergen shipping Dinner

Vi sier tusen takk til Bergen Shipping Dinner som nå har valgt oss for tredje gang.