I løpet av et år får vi besøk av hundrevis av ulike bedrifter på seminar og konferanser. Mange av spørsmålene vi får går igjen blant disse, og vi har fått svarene på noen av de mest vanlige fra våre bedriftsrådgivere.

1: Hva er inkludert i konferansepakken?

Vi har ulike konferansepakker, men kan selvfølgelig også skreddersy en pakke til deres behov. Som standard inneholder pakkene følgende:

  • Tilgang til møterom med lyd- og bildeutstyr
  • Skriveblokk og penn til alle deltakere
  • Kaffe, te og isvann tilgjengelig hele dagen
  • Frukt ved mingleområdet utenfor møterommet
  • Lunsj

Mange grupper ønsker å kombinere møtene med middag og overnatting. Våre pakker med overnatting inneholder i tillegg disse tjenestene:

  • Fri adgang til velværeavdeling
  • Dagens middag
  • Overnatting i enkeltrom inkl. frokost.

PS! Hvis dere er på jakt etter en helt spesiell opplevelse kan vi anbefale å ta møtet på Marstein fyr, som ligger for seg selv helt ytterst i havgapet.

2: Hva finnes av teknikk på møte- og konferanserommene?

Alle møte- og konferanserom har moderne utstyr, med trådløs tilkobling til projektor som fungerer like bra på PC som Mac. Konferansesalene har trådløs styring av lyd og projektor fra talerstolen, og salene har det du trenger av standard lydutstyr (mikrofon, høyttalere, AUX-tilkobling). Mer avansert utstyr kan leies gjennom en av våre samarbeidspartnere, og vi skaffer gjerne lyd- og lystekniker på forespørsel.

stormsalen_panorama

Eksempel på klasseromsoppsett i Stormsalen

3: Hvilke aktiviteter anbefaler dere for teambuilding?

Vi tilbyr en lang rekke ulike aktiviteter, og kommer gjerne med anbefalinger basert på innspill fra dere. Er dere en adrenalinsøkende gjeng kan vi for eksempel anbefale havrafting med RIB eller coasteering, mens andre grupper foretrekker roligere aktiviteter som gruppeoppgaver og samarbeid for å bygge lagfølelsen. Til disse anbefaler vi ofte en av aktivitetene fra vår samarbeidspartner Sotra Villmarkssenter, som tilbyr alt fra escape room til mer tradisjonelle teambuildingsaktiviteter. De aller fleste aktivitetene kan flyttes innendørs hvis været skulle bli for ille. Andre igjen ønsker noe sosialt til maten, og da anbefaler vi gjerne vin- eller ølsmaking. Ønsker dere å gjøre en innsats for miljøet kombinert med teambuilding? Da anbefaler vi vår nyeste aktivitet; strandrydding. Du kan lese om alle aktivitetene vi tilbyr her.

havrafting med rib

Opplev den spektakulære naturen i havgapet med havrafting

4: Hvordan organiserer vi måltider?

Lunsj serveres normalt som buffet i restauranten mellom 11:30 og 13:30. For større konferanser kan vi organisere en ekstra matstasjon for best mulig logistikk. Grupper reserverer bord til ønsket tidspunkt i restauranten, gjennom sin kontaktperson på hotellet. Middag til større grupper serveres vanligvis som dagens 3-retters meny med oppstart mellom 18:00 og 20:30, enten i restauranten eller i eget lokale. Spør oss eventuelt for spesialtilpasset meny.

Drikkevarer kan enten gjøres opp på felles regning, via bonger eller individuelt. Vi tilpasser selvsagt serveringen til allergikere og vegetarianere/veganere, eller øvrige diettbehov. Det er viktig at dette formidles til oss i forkant slik at vi kan ivareta det på en god måte. Som standard er frukt inkludert i dagpakken, men dere kan også bestille ekstra påfyll i form av bakevarer eller småretter.

Vi anbefaler pausemat mellom lunsj og middag til lange konferansedager. Lavt blodsukker funker dårlig på konsentrasjonen!

middag stemningsbilde

Nyt et smakfullt måltid sammen med kolleger etter en lang konferansedag

5: Kan dere hjelpe oss med transport?

Det kan vi selvsagt! Det er flere mulige alternativer for transport fra eksempelvis Bergen eller Flesland. Hotellet har en minibuss som rommer 16 personer i tillegg til sjåfør, og vi har i tillegg avtaler med busselskap for større busser. Ønsker dere å komme sjøveien kan vi tilby henting via RIB-båter. Det er også mulig å legge til på dypvannskaien vår like nedenfor hotellet dersom dere ordner båttransport på egenhånd.

Interessert i et uforpliktende tilbud på møte eller konferanse?

Ta kontakt med oss her. 

Relatert innhold: