Blogg

"På bloggen vår kan du lese om våre siste nyheter og de gode opplevelsene vi sammen kan skape i havgapet!"

Vått, rått og samlende

Julebord var tidligere fast tradisjon i Straume Elektriske, men i det siste har de tenkt litt annerledes. Vi har spurt litt om deres tanker og erfaringer rundt dette.

-Vi har hatt julebord med firmaet i mange år, og det har vært litt blandede erfaringer med det. De fleste synes det er kjekt, men når man har med følge, og de ikke kjenner hverandre så godt, stor aldersforskjell osv. blir det kanskje ikke den beste måten å knytte bedriften sammen på. Dessuten skjer det så mye i desember, så i det siste har vi valgt å heller satse på firmaturer, gjerne på høsten, forteller daglig leder Richard Fotland.

De har vært forskjellige steder, både innenlands og utenlands, men i år falt valget på en fartsfylt og engasjerende helg på Panorama Hotell og Resort for hele teamet.    

-Å planlegge en firmatur kan være krevende å få gjort innimellom alle andre gjøremål, så for oss var det en positiv opplevelse å kunne bestille hele pakken gjennom hotellet, og at de stod for koordinering av aktiviteter, mat og konferanse.

Marstein Fyr, villt, vakkert og rått. En perfekt ramme for et samlende event.

I løpet av helgen hadde de firmasamling i møterom, helikoptertur til Marstein Fyr hvor de fikk servert sjømatbuffet, og en fartsfylt ribtur med coasteering. Det ble også tid til avslapping i hotellets velværeavdeling.

På kvelden ble det både treretters middag, og uformell samling på barens uteterasse.

-En av fordelene med å ha firmatur litt vekke fra byen er at det er lett å samle alle. I et bymiljø er det lettere for at gruppen deler seg opp og finner på forskjellige ting. Her ute holdes gruppen mer samlet, og man får mer igjen for det som team, forteller Richard, som gir hotellet de beste anbefalinger som lokasjon for slike eventer.

Rib-tur kan bestilles som egen aktivitet, eller kombinert med coastering, omvisning på fyret m.m

-Som team hadde vi godt utbytte av helgen. Gjennom ulike aktiviteter, gode matopplevelser og møter fikk vi styrket samholdet i gjengen. For vårt firma tror jeg slike turer er bedre enn julebord, avslutter han, før han må gå. Hverdagen er tilbake, og teamet hans er klar for innsats, med gode opplevelser i minnet og fornyet samhold.

Lykke til, og kom gjerne igjen en annen gang.

Bergen Shipping Dinner velger Panorama

For andre året på rad valgte Bergen Shipping Dinner å legge besøket til oss på Panorama Hotell & Resort. De har allerede bestemt seg for å komme tilbake.

(mer…)

5 kjappe med konferanseplanleggeren

I løpet av et år får vi besøk av hundrevis av ulike bedrifter på seminar og konferanser. Mange av spørsmålene vi får går igjen blant disse, og vi har fått svarene på noen av de mest vanlige fra våre bedriftsrådgivere. (mer…)

Marstein fyr – Historien om «Siggen»-forliset

Les historien om forliset til DS Siggen i 1892, i del 2 av serien om Marstein fyr.  (mer…)

Tidsskjema for bryllupsdagen

Vi får ofte spørsmål fra brudepar om hvor mye tid en skal beregne på de ulike delene av bryllupsdagen. Basert på erfaring fra flere hundre bryllup har vår selskapsplanlegger, Lydia Daae Nilsen, satt opp et forslag til tidsskjema, som dere kan bruke til å planlegge ut fra. (mer…)

Et arrangement for historiebøkene!

Forventningene var til å ta og føle på før Sartors 40-årsjubileum, både blant de 723 gjestene og de 60 hotellansatte på jobb. Dette skulle bli tidenes største festmiddag for begge parter, med treretters meny etterfulgt av fengende underholdningsinnslag ut i de sene nattetimer. (mer…)

Tre ting du må ta stilling til tidlig i bryllupsplanleggingen

Følg selskapsplanleggerens råd og unngå unødvendig stress!
(mer…)

Marstein fyr – Landemerket i vest

Bloggserie om Marstein fyr, del 1 

Les og se film fra den spennende historien bak Marstein Fyr på holmen i havgapet.

(mer…)

Få optimale rammer for din neste ledersamling

Det finnes mange unike møtesteder som vil gi seminaret eller lederkurset en ekstra dimensjon. 

(mer…)

7 tips til aktivitet på vinterstid

Planlegger du en samling i vinter og vil gjerne legge inn et avbrekk i programmet?  (mer…)